Huren wordt alsmaar duurder. Veel mensen willen dan ook zo snel mogelijk werk maken van een eigen woning: een bestaand goed aankopen en ingrijpend renoveren of als het kan zelfs meteen van start gaan met een nieuwbouw.

Aan het verwerven van een eigen woning gaat het nodige plannen en cijferen vooraf. Het is nu eenmaal een belangrijke investering die vele jaren lang in het gezinsbudget zal meespelen. Een oordeelkundig gekozen krediet en dito verzekeringen kunnen in de loop der jaren zorgen voor grote besparingen.

En omgekeerd: een minder zorgvuldig gekozen kredietvorm of terugbetalingsformule kan veel geld kosten.

Van Raemdonck helpt u graag bij de keuze van uw krediet en de verzekeringen die erbij passen.

Door een unieke samenwerking kunnen wij u een oplossing bieden voor uw hypothecair krediet, waarbij we u meer dan 20 verschillende banken en nog meer formules kunnen voorstellen.

U hoeft dus niet langer zelf een aantal banken af te lopen, dit wordt voor u gedaan. In alle objectiviteit en  neutraliteit. En aan de laagste tarieven. En nog het belangrijkste : uw verzekeringen bij een onafhankelijk makelaar.

Een lening afsluiten bij een grootbank is geen goed idee. Dit betekent maar al te vaak, dat je bij hen ook een lange termijn verbintenis aangaat voor uw verzekeringen. Liever niet.

Wij kunnen u het beste van beide werelden bieden : Een echt onafhankelijk advies voor uw hypothecair krediet en 100% neutraal verzekeringsadvies.

En voldoet het verzekeringspakket niet meer aan uw verwachten, kunnen wij u gewoon een ander voorstel formuleren. Handig toch?

Bovendien hebben we ons aanbod in schuldsaldoverzekeringen sterk uitgebreid : meer keuze, nog scherpere tarieven!

Stop met klassiek denken: bij een volgend krediet ga je niet naar uw huisbankier, maar direct naar ons kantoor. Wij bieden uw lening aan het beste tarief, met vrijheid van keuze van verzekeringen en de laagste premie schuldsaldoverzekering!

Uw lening, onze zorg!

Opgelet: Geld lenen kost ook geld