Oplossingen op maat


Verzekeringen zijn oplossingen op maat

De verzekeringsmakelaar staat aan de kant van de klant, en engageert zich op lange termijn

Verzekeringen? Hoezo?

Verzekeringen zijn geen eenvoudige producten, integendeel. Je veiligheid en welzijn, dat van je gezin of je bedrijf hangt er voor een groot deel vanaf. Het afsluiten van een degelijke verzekering beschermt je tegen allerhande risico’s.
Bij een verzekering verschuift een risico naar een verzekeringsmaatschappij die dit risico tegen betaling voor haar rekening neemt.
Hierbij is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op een specialist die jou kent en verzekeringsoplossingen op maat aanbiedt.

Verzekeringen zijn oplossingen op maat

Bij het zoeken naar een verzekeringsoplossing houdt hij ten volle rekening met de waarborgen, de algemene voorwaarden, de uitsluitingen, de dienstverlening van de verzekeringsmaatschappij, enz.
Hiermee te weining rekening houden, kan immers ernstige gevolgen hebben bij een schadegeval! .

Je makelaar, je beste verzekering!

Verzekeringen kan je via verschillende wegen afsluiten, maar een verzekeringsmakelaar is de enige die je verzekeringsoplossingen kan aanbieden van meerdere verzekeringsmaatschappijen.
Zo zoekt hij voor jou verzekeringen die aansluiten bij jouw verlangens en behoeften, dit aan een gunstig tarief.
Persoonlijk advies op maat behoort dan ook tot het DNA van de verzekeringsmakelaar.
Je verzekeringsmakelaar is dagelijks bezig met het analyseren van verzekeringscontracten en de dienstverlening hieromtrent. Als professional vormt hij zich permanent bij zodat hij je zijn ervaring en kennis over verzekeringen en aanverwante aspecten kan aanbieden.

Wat bij schade?

Schadegevallen komen steeds onverwacht voor en veroorzaken vaak heel wat zorgen en emotie.
Ook dan is je verzekeringsmakelaar de partner bij uitstek om je bij te staan en jouw belangen te verdedigen.
Hij zal de polisvoorwaarden juist laten uitvoeren, een correcte schadevergoeding bepleiten en instaan voor een vlotte afhandeling..