Digitalisering

Digitaliseren is de toekomst.  Als makelaar weten we dat stilstaan achteruit gaan is.  Ons kantoor werkt 100% papierloos, uit ecologische overwegingen, maar gewoon omdat alles eerst digitaal ontstaat en dan pas op papier wordt afgedrukt. 

Als professioneel verzekeringsmakelaar trachten we met alle nieuwe toepassingen mee te zijn.  We kunnen het volledige proces digitaal laten verlopen: het eerste contact, de uitwerking van de offertes, het opstellen van de contracten, het ondertekenen van de stukken, het toezenden van de facturatie en het ter beschikking stellen van de contracten op de Mybrokerapp.

Nochtans blijven we het persoonlijk contact met onze (kandidaat-)klanten hoog in het vaandel dragen.

Ideaal voor mensen die mee zijn met het digitale verhaal, voor mensen die dat niet zijn, bestaat nog steeds de klassieke papieren oplossing, maar we merken dat meer en meer mensen toch het digitale aspect omarmen en trachten te integreren in hun dagelijkse werking.  De tools zijn erg laagdrempelig en eenvoudig in gebruik, u moet zeker geen computerspecialist te zijn om digitaal in te stappen.

Hierna treft u een interview met ons kantoor met als onderwerp “hoever staat de onafhankelijke makelaar in de digitale wereld?”.  Behoorlijk ver en hierin hebben we zeker nog niet ons einddoel bereikt.

Interview
digitalisering

Hoever staat de onafhankelijke makelaar in de digitale wereld? Bekijk de video!

Wat onze klanten zeggen

“Betrouwbaar, klantvriendelijk
en zéér correct!”

Mul Ronan

Heb je een vraag of wens je graag advies?

Contacteer ons
Ons kantoor

Hendrik Heymanplein 4
9100 Sint-Niklaas
België
RPR Gent, afdeling Dendermonde

 

 

 

Volg ons

Website & branding door: Two Impress