Nieuw verzekeringsconcept 'Uw Schild'.

Er waait een nieuwe wind door onze gelederen: Sedert begin dit jaar hebben we een compleet nieuwe look en verzekeringsconcept gelanceerd. Na jaren een anker in het logo te hebben gehad, hebben we het nu over een geheel andere boeg gegooid. Een schild. Het symboliseert immers de bescherming die wij willen bieden aan onze klanten. Eén van onze kerntaken als onafhankelijk verzekeringsmakelaar.

 

Immers, het zou jammer zijn dat er iets over het hoofd werd gezien, zodat het niet gedekt zou blijken bij een schadegeval. Daarom hebben we, gebaseerd op onze jarenlange ervaring, een eigen uniek verzekeringsconcept “Uw schild”bedacht. Een eenvoudige vragenlijst die ons een schat een informatie biedt, om uw verzekeringsproducten zodanig te voorzien, dat zoveel mogelijk risico’s gedekt zijn in de geboden oplossing. Aangezien we alles in pakketvorm kunnen bekijken (auto, brand, familiale, rechtsbijstand, ongevallendekking, pensioensparen, hospitalisatie,…) hoeft dat niet noodzakelijk meer te kosten. De kortingen zijn immers groter voor totaalklanten.

 

Zo heb je drie vliegen in één klap:

  • Een dekking die rekening houdt met jouw specifieke gevaren
  • Een tarief binnen uw budget
  • En één aanspreekpunt voor al uw verzekeringsvraagstukken Interesse? Vul vandaag nog de vragenlijst in: Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

 

Deze vragenlijst kan ingevuld worden door klanten als niet-klanten.

 

Heb je een vraag of wens je graag advies?

Contacteer ons
Ons kantoor

Hendrik Heymanplein 4
9100 Sint-Niklaas
België
RPR Gent, afdeling Dendermonde

 

 

 

Volg ons

Website & branding door: Two Impress